Развлечения

FacebookTwitterGoogle+PinterestShare

РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Аква паркт Приморско

Аква паркт Приморско

Гостите на Кща за гости Симона Приморско имат голям избор за почивка и забавления – през деня можете да отидете на плаж, където да събирате слънчеви лъчи върху мекия и топъл златист пясък, да се забавлявате в Аква парк, да посетите някой от забележителните природни и исторически резервати които се намират на територията му, а вечер можете да си починете в приятната атмосфера на някои от многобройните ресторанти на града, които освен традиционната българска национална кухня предлагат още много рибни деликатеси, барбекю, пици, жива музика и други атракции.

ПЛАЖОВЕ

На плаж в Приморско

Северния Плаж на Приморско

Северния плаж в град Приморско, една от най-живописните плажни ивици на нашето крайбрежие. Дължината на бреговата линия е 895 м. Северния плаж може да Ви предложи всякакъв вид плажни услуги, като: плажни чадъри, шезлонги и масички, душове, фотоуслуги, рехабилитационна дейност и др; Също така има изградено волейболно игрище и фитнес, за децата има надуваема пързалка; От водните спортове плажът Ви предлга: водни ски, водни колела, сърф, разходки с лодки, скутери, „банан”; По цялата плажна ивица са разположени заведения за бързо хранене и коктей-барове, на които може да се освежите с някой екзотичен коктейл или охладена напитка. Има изградени съблекални и душове, тоалетни, както и медицински пунктове. Централния плаж е естествено продължение на северния плаж.

ХРАНА

Голяма част от ресторантите предлагат предимно ястия от Българската национална кухня. Рибни и морски деликатеси, барбекю-грил, пицарии, жива музика или допълнителни атракции. Съществуват и много заведения за бързо хранене.